OPBYGNING

MANGLER DIN HEST HULD, MUSKLER OG OVERLINIER?


Nu er tiden endelig kommet....


Tiden, hvor du skal i gang med din unge hest. Men er kroppen stærk nok? Der kan være brug for hjælp til opbygning og vedligehold af muskler, overlinier og huld. Dette gælder dog ikke kun for de unge heste. Det kan også være, at din hest har været syg og skadet igennem en længere periode og har stået stillet med deraf konsekvens for musklerne og overlinierne. Måske er din hest bare den type, der har svært ved at tage på, måske er den ved at blive gammel og har brug for ernæringsmæssig hjælp.


Saracen Horse Feeds har et bredt udvalg af opbygningsfoder af god kvalitet, uanset om du ønsker, at din hest eller pony skal tage på i vægt eller om den skal opbygge muskler og overlinier. Foderblandingerne indeholder mange fibre og meget olie, så afhængigheden af stivelse i foderet mindskes, hvilket har en positiv virkning på fordøjelsen og temperamentet. Vi benytter ofte EQUI-JEWEL® i vores opbygningsfoder som et supplement for at øge kalorietætheden og mindske fodermængden.


Der kan, som skrevet, være flere årsager til, at din hest eller pony mangler muskler el. huld. Få altid dyrlægen til at tjekke din hest igennem, hvis den begynder at tabe sig. Har din hest tabt huld og /. eller muskler pga. forkert el. manglende fodring, sygdom, mangel på træning m.m., så er der hjælpe af hente blandt vores produkter.


Vores produkter er ligeledes ideelle til hingste i bedækningsperioden, hopper efter afvænning af føl m.m.


Husk! Hvad angår muskler og overlinier, så gør foderet det ikke alene. Din hest har også brug for foldtid samt god og varieret træning.

*** SE VORES SARACEN OPBYGNINGSSORTIMENT PÅ WEBSHOPPEN ***