PRÆSTATION

" IF YOU CAN DREAM IT YOU CAN DO IT"Der lægges mange timer i træning, træning og atter træning.

Der kræves meget af vores præstationsheste. Mange timer bliver brugt på at opbygge muskler og kondition, indlære nye øvelser, gentage øvelser, rejser, transport, skuer, kåringer og konkurrencer.


Vi avler også med præstation for øje. Vi laver heste med stort temperament, atletiske kroppe og med forventninger om, at de skal kunne yde deres ypperste og arbejde hårdt og intensivt.


Når vi kræver så meget, så skylder vi også vores heste, at vi sætter os 100 % ind i alle deres ernæringsmæssige behov. Vi skal være klar på ændringer alt efter, hvad der kræves. Få altid din foderkonsulent til at hjælpe dig med sammensætning og vejledning af foder.


Alt efter afstamning og typer er det også forskelligt, hvorledes de ser ud, hvorledes de holder huld og kan opbygge muskler og overlinier. Ovenstående samt miljø og trivsel har en indvirkning på, hvorledes din hest har det og agere i forskellige situationer. Sørg altid for, at din hest igennem dens ernæring har grundbasen for et sundt og langt liv i trivsel.


Saracen Horse Feeds` præstationsfoder er udviklet sammen med vores amerikanske partner, Kentucky Equine Research (KER), ved hjælp af de seneste forskningsresultater og den nyeste teknologi.


KER er verdens førende uafhængige hesteforskningsinstitut og beskæftiger sig udelukkende med, hvorledes både avlen samt sportspræstationer kan forbedres ved hjælp af ernæring.

*** SE VORES SARACEN PRÆSTATIONSSORTIMENT PÅ WEBSHOPPEN ***