VETERAN / SENIOR

BEDSTE VEN <3


" Whoever said diamonds are a girls best friend never owned a horse"

Mange timer er blevet brugt sammen og særlige bånd er knyttet. Det kan være, at din hest nu er nået til en alder, hvor der skal tages andre hensyn. Hvornår en hest er gammel kan være meget forskelligt. En ting er alderen, der står på papiret, men hvornår er hesten gammel?

Du ved det bedst selv. Kig på din hest, analyser den nøje, skriv evt. ned og lav punkter som huld, adfærd, kondition, gang m.m.

På det øgede forbrug af seniorfoder, ser det ud til, at flere af vores heste bliver ældre og ældre.

Der findes flere forskellige slags typer af seniorfoder til rådighed, og det har også fået en bedre kvalitet, fordi forståelsen for ældre hestes ernæringsbehov er steget.

Saracen Horse Feeds var den første producent af foder til heste, som sammensatte et specialfoder til ældre heste. Det var helt tilbage i 1994, og vi er fortsat med at udvikle innovativt foder, som dækker ældre hestes behov.

Saracen arbejder sammen med “The Horse Trust”, en velgørende institution, hvor politiet og hærens pensionerede arbejdsheste kan bo resten af deres levetid. På grundlag af aktuelle undersøgelsesresultater herfra, er vi sikre på, at vores foder altid støtter ældre hestes behov for ernæring.

Ældre hestes sundhed og tilstand skal løbende bedømmes. Hvis du ønsker hjælp, er du meget velkommen til at sætte dig i forbindelse med os.

*** SE VORES SARACEN VETERANSORTIMENT PÅ WEBSHOPPEN ***