VIGTIG INFORMATION VEDR. MARKEDSDAGEN.

Kære alle.

Vi har gjort os rigtig mange tanker omkring vores Markedsdag, ikke mindst efter regeringens seneste udmelding. Vi tænker, at det smarteste nok vil være, at vi aflyser den fysiske markedsdag, så vi ikke gør os skyldige i en evt. spredning af virus.

Vi har besluttet, at vi i stedet afholder markedsdagen på den samme måde, som vi gjorde sidste.

Udover alle de mange gode tilbud får I fra tirsdag - lørdag til at handle. Butikken har åbent tirsdag - fredag kl. 12.00 - 17.00 og lørdag kl. 10.00 - 13.00. Der vil være opsat håndsprit ved indgangen og ved kassen. Ved du, at du skal bruge mere end 10 sække, så skal du bestille dem på . Vi pakker det, og du modtager en mail eller sms, når din bestilling er klar. Alle tilbud er kun gældende ved afhentning og betaling i butikken.

Vi havde, sammen med de forskellige stande der skulle deltage, flere konkurrencer klar til jer. Disse konkurrencer vil det stadig være muligt at deltage i. Fra i morgen lægger vi dem alle op. Når du sender os en ordre, skriver du hvilken/eller hvilke, du kunne tænke dig at deltage i. Handler du i butikken i løbet af ugen, så skriver du dig op på vores konkurrence seddel.

Når ugen er omme, så trækker vi lod blandt alle de handlende om de mange gaver.
Fra i morgen vil vi præsentere flere af vores tilbud, det der skulle have være timetilbud og konkurrencerne.

Vi håber, at I har fuld forståelse for vores beslutning. Der er ikke nogen, der ærgre sig mere end os. Vi havde lagt op til noget af spændende dag, men vi vil jo også gerne passe godt på os selv og på jer ❤


ÅBNINGSTIDER 2020


MANDAG - LUKKET

TIRSDAG KL. 12.00 - 17.00

ONSDAG KL. 12.00 - 17.00.

TORSDAG KL. 12.00 - 17.00.

FREDAG KL. 12.00 - 17.00.

LØRDAG KL. 10.00 - 13.00.

FØLG OS PÅ FACEBOOK OG VÆR OPDATERET DAGLIGT.