GLS produkter

Saracen Horse Feeds

Det kan være svært at finde det korrekte hestefoder, når der findes så mange forskellige slags, mærker og meninger.

Hos Saracen Horse Feeds har vi specialiseret os i at lave hestefoder af høj kvalitet.
Alle sammensætninger indeholder en korrekt mængde af protein, energi, fibre, vitaminer og mineraler som er tilpasset den type hest, som foderet henvender sig til. Grundbasen for produkterne er alfalfa, der er en værdifuld kilde af let fordøjelige og ernæringsrige fibre. Dette gør produkterne både effektive og økonomiske.

Tryk på billede og gå direkte til Saracen Horse Feeds Danmark

Heste

I vores sortiment har vi hovedsageligt Saracen Horse Feeds. Det er en bred vifte af topkvalitets produkter til alle typer heste fra føl til veteran og uanset, hvad du bruger dem til.

På vores webshop finder du desuden
GLS Lucerne, GLS Sportsmix, tilskudsprodukter, plejeprodukter, slikstene, hestebolsjer, grimer, træktove, baljer, spande, koste, grebe, spåner, hampestrøelse u/m. Eucalyptus, hø & halm, wrap
m.m.


Tryk på billedet og gå direkte til vores hesteside på webshoppen

Hunde

Her finder du kvalitets hundefoder fra Acana, Kromix og Nutra Nuggets.
I de forskellige fodermærker har vi til hunde i alle aldre og med de forskellige behov.
Vi har desuden forskellige slags tyggeben, hundesnacks og kiks.
Blandt vores snacks er populære ting såsom griseører, kalkunfødder, pandebrask, okselever, cacaotræsben m.m.
Har du brug for et produkt for ovenstående leverandører, som du ikke kan se i vores sortiment, så tager vi det gerne hjem til dig.

Tryk på billedet og gå direkte til vores forside på webshoppen, hvor du finder foder m.m. til hunde.

Katte

Kattefoder fra Acana, der indeholder friske autentiske ingredienser der produceres på det Vestlige Canadas ranchlande, prærier, frugtbare dale og i de klare vande.
Frisk kød, fjerkræ, fisk og vildt, alt sammen leveret frisk fra vores region.
Kattemad fra Nutra Nuggets, Taste Of The Wild og Kromix finder du også i vores sortiment. Vi har ligeledes kattegrus m.m.
Har du brug for et produkt for ovenstående leverandører, som du ikke kan se i vores sortiment, så tager vi det gerne hjem til dig.

Tryk på billedet og gå direkte til vores forside på webshoppen, hvor du finder vores foder m.m. til katte.

Gnaver

Lækkert foder i både pilleform og mix kan du få fra mærker som Saracen, Nag og JR.
Vi har og tilskudsprodukter som majskolber, kiks, bananchips, ærteflager m.m samt lækkert hø, enghø, Norsk hø, Timothehø, havrehø, halm, spåner, hamepstrøelse, vandskåle, drikkeflasker og madskåle.

Klik på billedet og gå direkte til vores forside på webshoppen, hvor du finder foder m.m. til gnavere.

Høns

Hønsefoder har vi i flere forskellige slags, og du kan få både i fuldfoder, tilskudsfoder, piller og blandinger. Vi har også økologisk. Desuden har vi alle slags korn, knækket majs skaller, sand, hemexcide, vand og foderbeholdere, varmeplade, halm, spåner, hampestrøelse, rugekasser, spande, baljer m.m.

Tryk på billedet og gå direkte til vores forside på webshoppen, hvor du finder foder m.m. til høns

Fugle

I vores sortiment både i butikken og på webshoppen finder du fuglefrø til alle havens fugle og til dem vi har indendørs. Du kan købe i hele sække, men en del af sortimentet har vi også i praktiske spande, som kan genbruges bl. Vildtfugleblanding, solsikker, mejsekugler og jordnødder. Vi har også fuglesand, kul, hirsekolber, jordnødder, opmadning, hirse m.m.

Tryk på billedet og gå direkte til vores forside på webshoppen, hvor du finder vores fuglefrø m.m.

Geder

Vi har lækre og nærende fuldfoderpiller fra Nag. Fyldt med alle de vigtige vitaminer og mineraler, som dine geder har brug for. Vi har alle slags korn på lager, hø, halm, spåner og hampestrøelse, baljer, spande, koste m.m.

Tryk på billedet og gå direkte til vores forside, hvor du finder foder m.m. til geder

Får

Her finder du fuldfoder fra Nag. Lækkert kvalitetsfoder med alle de vigtige vitaminer og mineraler til dine får. Vi har sliksten, flere slags korn. hø og halm, spåner, hampestrøelse, baljer, spande, koste, spånegrebe m.m.).

Tryk på billedet og gå direkte til vores forside på webshoppen, hvor du finder foder m.m. til får