Saracen Horse Feeds

Optimal fodring af dine heste # FeedTheDifference

www.saracenhorsefeedsdanmark.dk


Vi ønsker alle sunde og raske heste, og derfor er det også vigtigt, at vi sætter os ind i hestens behov. Tag altid udgangspunkt i din egen hest, og lad en foderkonsulent guide dig, så du får et optimalt resultat.

Siden 1989 har Saracen specialiserede i hestefoder og har baseret alle sammensætninger på intensiv forskning. Vi samarbejder med Kentucky Equine Research (KER), der er verdens førende forskningscenter med speciale i heste ernæring og fysiologi.

Samarbejdet med KER giver Saracen unik adgang til nye videnskabelige studier og dermed mulighed for at udvikle foder baseret på den nyeste forskning.

Saracen er certificerede partner i Kentucky Equine Research.

I stedet for korn / stivelse bruger Saracen Horse Feeds fibre og olie som primære energikilder. Fibre og olie arbejder meget bedre i hestens fordøjelsessystem, hvilket giver en bedre optagelse af næringsstoffer. Hesten får en rolig og stabil forsyning af energi. Det korn, der bruges i Saracen blandinger er blevet mikroniseret og opvarmet således, at hesten kan absorbere den maksimale mængde af ernæring. Vi har en bred vifte af kvalitetsprodukter, der dækker alle behov.


Avl - elsker vi ikke alle bare den tid?

Findes der noget bedre end den tid på året, hvor alle de skønne nye føl begynder at springe rundt på foldene.
Efter måneders venten bliver spændingen endelig udløst og et lille nyt liv starter.
Måske er det din fremtidige dressurhest, springhest, distancehest, avlshest eller andet.
Vil du have de bedste forudsætninger for at komme godt i mål, så er det vigtigt, at du fodre din avlshoppe, føl og de unge heste korrekt.
Saracen Horse Feeds sortiment af avlsfoder er sammensat således, at det ernæringsmæssigt støtter fosteret under udvikling, drægtige og mælkegivende hopper, unge heste under vækst og udvikling samt avlshingste i arbejde.
*Der er altid garanti for en ensartet ernæringsmæssig kvalitet
* Produkterne indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler
*Alle produkter er sammensat ved hjælp af de nyeste forskningsresultater og den nyeste teknologi gennem samarbejdet med det amerikanske institut, Kentucky Equine Research (KER)
KER er verdens førende uafhængige hesteforskningsinstitut og beskæftiger sig udelukkende med, hvordan man kan forbedre fremtidige heste igennem avlen samt forbedre deres sportspræstation ved hjælp af ernæring.

BESØG VORES SARACENSIDE

SHOP VORES AVLSPRODUKTER HER

Fritid/vedligehold - tid med vores skønne heste

Uanset om du er barn eller voksen, så er timerne sammen med hestene de timer, der forsvinder alt for hurtigt.
Der bliver striglet, muget, passet og plejet. De lange rideture med venner / veninder eller bare eget selskab er ren balsam for sjælen.
Alle vores heste og ponyer er forskellige, også selvom de er fra samme race, og det er vigtigt, at du finder en foder, der passer til lige præcis din hest eller pony.
I vores sortiment har vi lækkert og velsmagende non-heating foder, foder med lavt indhold af sukker og stivelse og foder med højt fiberindhold. Du kan få produkter både i pilleform og i mix.
Er din hest af den nøjsomme type, så kan du nøjes med en mindre portion. Spørg din foderkonsulent til råds og husk altid de vigtige vitaminer og mineraler, hvis du ændre i den daglige ration.
Produkterne i Saracen Horse Feeds’ fritidssortiment er sammensat således, at energien kommer fra letfordøjelige fibre og olier, som er naturlige energikilder, der frigives langsomt og vedvarende.

BESØG VORES SARACENSIDE

Præstation - if you can dream it, you can do it

Der lægges mange timer i træning, træning og atter træning.
Der kræves meget af vores præstationsheste. Mange timer bliver brugt på at opbygge muskler og kondition, indlære nye øvelser, gentage øvelser, rejser, transport, skuer, kåringer og konkurrencer.
Vi avler også med præstation for øje. Vi laver heste med stort temperament, atletiske kroppe og med forventninger om, at de skal kunne yde deres ypperste og arbejde hårdt og intensivt.
Når vi kræver så meget, så skylder vi også vores heste, at vi sætter os 100 % ind i alle deres ernæringsmæssige behov. Vi skal være klar på ændringer alt efter, hvad der kræves. Få altid din foderkonsulent til at hjælpe dig med sammensætning og vejledning af foder.
Alt efter afstamning og typer er det også forskelligt, hvorledes de ser ud, hvorledes de holder huld og kan opbygge muskler og overlinier. Ovenstående samt miljø og trivsel har en indvirkning på, hvorledes din hest har det og agere i forskellige situationer. Sørg altid for, at din hest igennem dens ernæring har grundbasen for et sundt og langt liv i trivsel.
Saracen Horse Feeds` præstationsfoder er udviklet sammen med vores amerikanske partner, Kentucky Equine Research (KER), ved hjælp af de seneste forskningsresultater og den nyeste teknologi.
KER er verdens førende uafhængige hesteforskningsinstitut og beskæftiger sig udelukkende med, hvorledes både avlen samt sportspræstationer kan forbedres ved hjælp af ernæring.

BESØG VORES SARACENSIDE

Opbygning - huld, muskler & overlinier

Nu er tiden endelig kommet....
Tiden, hvor du skal i gang med din unge hest. Men er kroppen stærk nok? Der kan være brug for hjælp til opbygning og vedligehold af muskler, overlinier og huld. Dette gælder dog ikke kun for de unge heste. Det kan også være, at din hest har været syg og skadet igennem en længere periode og har stået stillet med deraf konsekvens for musklerne og overlinierne. Måske er din hest bare den type, der har svært ved at tage på, måske er den ved at blive gammel og har brug for ernæringsmæssig hjælp.
Saracen Horse Feeds har et bredt udvalg af opbygningsfoder af god kvalitet, uanset om du ønsker, at din hest eller pony skal tage på i vægt eller om den skal opbygge muskler og overlinier. Foderblandingerne indeholder mange fibre og meget olie, så afhængigheden af stivelse i foderet mindskes, hvilket har en positiv virkning på fordøjelsen og temperamentet. Vi benytter ofte EQUI-JEWEL® i vores opbygningsfoder som et supplement for at øge kalorietætheden og mindske fodermængden.
Der kan, som skrevet, være flere årsager til, at din hest eller pony mangler muskler el. huld. Få altid dyrlægen til at tjekke din hest igennem, hvis den begynder at tabe sig. Har din hest tabt huld og /. eller muskler pga. forkert el. manglende fodring, sygdom, mangel på træning m.m., så er der hjælpe af hente blandt vores produkter.
Vores produkter er ligeledes ideelle til hingste i bedækningsperioden, hopper efter afvænning af føl m.m.
Husk! Hvad angår muskler og overlinier, så gør foderet det ikke alene. Din hest har også brug for foldtid samt god og varieret træning.

BESØG VORES SARACENSIDE

Veteran/ senior - bedst ven


" Whoever said diamonds are a girls best friend never owned a horse"
Mange timer er blevet brugt sammen og særlige bånd er knyttet. Det kan være, at din hest nu er nået til en alder, hvor der skal tages andre hensyn. Hvornår en hest er gammel kan være meget forskelligt. En ting er alderen, der står på papiret, men hvornår er hesten gammel?
Du ved det bedst selv. Kig på din hest, analyser den nøje, skriv evt. ned og lav punkter som huld, adfærd, kondition, gang m.m.
På det øgede forbrug af seniorfoder, ser det ud til, at flere af vores heste bliver ældre og ældre.
Der findes flere forskellige slags typer af seniorfoder til rådighed, og det har også fået en bedre kvalitet, fordi forståelsen for ældre hestes ernæringsbehov er steget.
Saracen Horse Feeds var den første producent af foder til heste, som sammensatte et specialfoder til ældre heste. Det var helt tilbage i 1994, og vi er fortsat med at udvikle innovativt foder, som dækker ældre hestes behov.
Saracen arbejder sammen med “The Horse Trust”, en velgørende institution, hvor politiet og hærens pensionerede arbejdsheste kan bo resten af deres levetid. På grundlag af aktuelle undersøgelsesresultater herfra, er vi sikre på, at vores foder altid støtter ældre hestes behov for ernæring.
Ældre hestes sundhed og tilstand skal løbende bedømmes. Hvis du ønsker hjælp, er du meget velkommen til at sætte dig i forbindelse med os.

BESØG VORES SARACENSIDE

Væddeløb/speed - fart og spænding

Fart, fart og atter fart...
Alle holder vejret, når starten går. Der er mange hestekræfter samlet på banen, men hvem er den hurtigste?
Der er brug for et foder, der opfylder alle ernæringsmæssige behov og som giver et ekstra skud energi - Lad Saracen Horse Feeds hjælpe dig. Vi er også stærke på dette felt.
Saracen Horse Feeds' udvalg af specialfoder til fuldblodsheste er blevet udviklet i nært samarbejde med Hallway Feeds, Lexington, Kentucky, siden år 2000. Hallway Feeds er officiel foderleverandør til
“National Thoroughbred Racing Association’s”.
Både Saracen Horse Feeds og Hallway Feeds er medlemmer af Kentucky Equine Research (KER). KER er verdens førende uafhængige hesteforskningsinstitut og beskæftiger sig med, hvorledes sportspræstationer kan forbedres ved hjælp af ernæring.
Vi rådgiver dig gerne om korrekt fodring af din hest eller heste. Du er altid meget velkommen til at kontakte os.

BESØG VORES SARACENSIDE

Balancer - a lot of magic in a little cup

Der er mange forskellige hesteracer og måder, at fodre sine heste på.
* Der er nøjsomme racer, og dem der har brug for lidt ekstra
* Måske lever din hest hovedsageligt af stråfoder og har brug for et tilskud
* Det kan også være, at din hest ikke får fuld dagsdosis af fuldfoder
Der kan altså være flere grunde til, at din hest har brug for noget helt specielt og måske noget ekstra.
Saracen Horse Feeds har udviklet forskellige slags tilskud/ - balancefoder til heste og ponyer, der ikke har et stort behov for de ”traditionelle” foderblandinger.
Vores tilskud/ - balancefoder er altid sammensat på samme måde, hvilket er vores garanti for en ensartet ernæringskvalitet.
Vi giver dig gerne råd og vejledning omkring korrekt brug af vores tilskud/ - balancefoder.

BESØG VORES SARACENSIDE

Andre produkter - din hest vil elske dem

" Heste låner os de vinger, vi mangler"- Og giver os en masse fantastiske timer, der bare flyver afsted.
Hos Saracen Horse Feeds har vi specialiseret os i at fremstille nogle helt unikke, fantastiske og meget populære produkter, så du kan forkæle din hest lidt ekstra.
Et lille lækkert urtebolsjer under eller efter træning, en varm gang Mash på de kolde dage, eller et koldt måltid fyld med electrolytter på de dage, hvor det er varmt, og så gør det jo heller ikke noget, at det hø eller wrap, de skal gumle i sig til aften, det står foran boksen i en flot høpose.( ps. de er også gode, når du skal til stævne til udstyr, sengetøj m.m.
Det er ikke uden grund, at disse produkter er særdeles populære blandt jer hestefolk.

BESØG VORES SARACENSIDE