SARACEN HORSE FEEDS

- Feed the difference...

" Saracen Horse Feeds er 100% optimal fodring af alle mine heste"
            - Cathrine Dufour
" Saracen Horse Feeds er 100% optimal fodring af alle mine heste"
- Cathrine Dufour

DET ER IKKE LIGEGYLDIGT, HVAD DU PUTTER I DIN HEST..

Vi ønsker alle sunde og raske heste, og derfor er det også vigtigt, at vi sætter os ind i hestens behov. Tag altid udgangspunkt i din egen hest, og lad en foderkonsulent guide dig, så du får et optimalt resultat.

Uanset, hvad du fodre din hest med, skal du hver dag sikre, at din hest får en komplet sammensætning af vitaminer og mineraler, det kan være som tilskud eller i den komplette foderblanding.


GLS FODER ApS har importen af Saracen Horse Feeds i Danmark. Vi er altid klar til at guide dig igennem foderjunglen. Du kan både besøge os og handle i vores hyggelige butik på Edelgave 5, 2765 Smørum.

Se også vores forhandlerliste lige her:

OM SARACEN HORSE FEEDS

Saracen Horse Feeds Ltd er beliggende i bydelen Kent-UK. En familieejet virksomhed, der har tæt på 150 års erfaring i produktionen af fødevarer. Virksomheden har siden 1989 været et særskilt selskab under Lillico Groupen og drives nu af fjerde generation Walker ved Patrick Walker.

Siden 1989 har Saracen specialiserede i hestefoder og har baseret alle sammensætninger på intensiv forskning. Virksomheden har fundamentale værdier som tillid, integritet, kvalitet og service.KORREKT ERNÆRING = SUNDE MAVER

I stedet for korn / stivelse bruger Saracen Horse Feeds fibre og olie som primære energikilder. Fibre og olie arbejder meget bedre i hestens fordøjelsessystem, hvilket giver en bedre optagelse af næringsstoffer. Hesten får en rolig og stabil forsyning af energi. Det korn, der bruges i Saracen blandinger er blevet mikroniseret og opvarmet således, at hesten kan absorbere den maksimale mængde af ernæring. Vi har en bred vifte af kvalitetsprodukter, der dækker alle behov.

KENTUCKY RESEARCH CENTER

Vi samarbejder med Kentucky Equine Research (KER).

KER er verdens førende forskningscenter med speciale i heste ernæring og fysiologi.

Samarbejdet med KER giver Saracen unik adgang til nye videnskabelige oplysninger og dermed mulighed for at udvikle foder baseret på den nyeste forskning.

Saracen er certificerede partner i Kentucky Equine Research.

I vores sortiment har vi helt unikke produkter.